Sivut

4.11.2015

VAIN HALLITUSELÄMÄÄ, OSA 9

VAIN HALLITUSELÄMÄÄ, OSA 9: Liikuntavastaavan päivä

Seurailin muutaman vuoden ajan hallituksessa toimivien ystävieni meininkiä hieman kateellisena vierestä. He olivat aina perillä tapahtumista, tunsivat paljon ihmisiä oman vuosikurssimme ulkopuoleltakin ja heillä vaikutti aina olevan hyvin hauskaa oman hallitusporukkansa kesken.  Kypsyttelinkin ajatusta jonkin aikaa ja lopulta päätin hakea myös itse hallitukseen, osittain samaisten ystävien kannustamana.

Päätöstä en ole katunut hetkeäkään kuluneen hallituskauteni aikana. Hallituksen pesteistä lähimpänä omia kiinnostuksen kohteitani vaikutti olevan liikuntavastaavan homma, johon minut loputa hallituksenvaihdon yhteydessä valittiin. Enkä vaihtaisi pestiäni mihinkään! Mikäs sen parempaa, kuin käydä liikuntavuoroilla tiistaisin hyvässä hengessä pelailemassa ja miettiä, mikä laji vetäisi porukkaa eniten. Miinuksena en näe myöskään velvollisuuttani käydä liikuntavuoroilla, sillä vaihtoehtona luultavasti olisi ollut Emmerdalen tuijottaminen sohvalla.

Oma vuoteni Opexin hallituksessa onkin ylittänyt odotukseni ja olen saanut muiden hallituslaisten tapaan oman pienen hallitusperheen. Meillä on aina hauskaa ja levottomia juttuja , varsinkin silloin kuin kokoukset venyvät iltamyöhään.  Meitä yhdistää selvästi ainakin se, että haluamme omalle ainejärjestöllemme vain ja ainoastaan priimaa!

Omaan pestiini kuuluu mm.  isoimpana osana liikuntavuorojen ja lajikokeilujen järjestämistä ja  Sammonmaljan turnauksista infoamista. Liikuntavastaavan homma ei kuitenkaan ole pelkkää liikuntahommien hoitamista, vaan kokouksissa pääsee myös vaikuttamaan muihin Opexissa tapahtuviin asioihin ja yhteishengessähän tätä tehdään. Kaikki auttavat toisiaan ja ketään ei jätetä pulaan.

Hallituskauteni parhaita hetkiä oli Sammonmaljan voitto pesisturnauksen myötä viime keväänä. Silloin oli meidän Opex-joukkueen yhteishenki huipussaan ja pelaajiakin oli ennätysmäärä! Tälloin saatiin myös poika kotiin, jonka kylläkin P-klubilaiset hyvin nopeasti anastivat itselleen. 

Suosittelenkin hallitukseen hakemista kaikille, joita kiinnostaa yhteisen hyvän tekeminen ja ainejärjestömme asioihin vaikuttaminen! Toivottavasti uusi hallitus saa yhtä timanttisen yhteishengen kasaan ja nauttii yhdessä tekemisestä!
                                                                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Anna sanasi kuulua!