Sivut

5.11.2015

VAIN HALLITUSELÄMÄÄ, OSA 10

Opex Pöllön päivä

08.05
Herään toimiston sohvalta, kun Ari tuo Opexille postia. Lasku showroomilta, uusia haalarimerkkejä ja uusi opettaja-lehti. Samalla huomaan, kun joku kääntää kylkeä lattialla. Jaahas, Veli-Matti. Onkohan se taas hukannut avaimensa?

08.15
Ylös, ulos ja hommiin! Liitelen ilmoitustaulun ohi ja katsastan uudet julisteet. Ai että, meidän visu on tehnyt taas hienoa työtä. Edu1:n edessä parveilee fukseja. Joku mainitsee tulevat sitsit, eräs manaa jonotuksen hankaluutta ja joku toinen iloitsee hauskaa teemaa.

08.30
Moccamaster porisemaan ja läppäri auki. 7 uutta viestiä. 13 uutta sähköpostia.

10.15
Mauno alkaa täyttyä, joten siirryn taka-alalle.

11.15
Maunon porukka ryntää syömään, Macciavellissa on kuulemma tänään rapeita kalapaloja. Pöydälle jää läjä kahvikuppeja sekä puoliksi syöty purkka. Hyi että. No toivottavasti ne tulevat vielä takaisin. Samalla huomaan kun käytävä alkaa täyttyä jonottavista sitsaajista.

12.15
Huh, lipunmyynnistä selvitty. 15 jäi ilman lippua. Ei vielä paha, ainahan joku peruu viime hetkellä ja jollekin tulee esteitä. Ehkä parempi palata asiaan illan kokouksessa.

12.30
Krisse tulee vastaan kolmosen käytävällä. Vieläkin hävettää helmikuiset puhelut, kun joku oli pitänyt jatkoja Maunossa sekä laatoittanut nelosen vessoja. Ehkä tämä unohtuu vielä tämän vuoden puolella.

13.15
Mauno on edelleen täynnä kuppeja. Tiskaan muiden mukit ja vien samalla uutta maitoa ja kahvia yläkertaan. Jatkan myös konehommia. Näpyttelen muutaman tapahtuman ja muistuttelen ihmisiä huomisesta päivystyksestä. 5 uutta viestiä.

16.00
Onpas kello jo paljon! Kiirehdin alakertaan, koska hallituksen kokous alkaa.

17.30
Kokoustauko. Toimisto täyttyy naurusta. Onpa toimistossa sotku. Sekä kuuma. Kuitenkin aika kotoisa tunnelma.

19.30
Kokous on loppumaisillaan. Pöydällä on vielä muutama patongin pala. Hallitus lähtee ja jättää leivänkannikat alas. Aina ne unohtaa nämä roskat tänne. Onneksi jäi vähän ruokaa.

20.15
Vilkaisen viimeisen kerran konetta ja päivitän instagrammin mainoksen ensi viikon lajikokeilusta. Toivottavasti porukka innostuu. Tätä lajia on ainakin kovasti toivottu.

21.15

Vihdoin päivä ohitse. Vilkaisen vielä whatsappia. Hallitusryhmässä on näköjään jaettu joku video. Jonkun kustannuksella taidetaan taas pilailla. Voi noita mussukoita. Nyt nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Anna sanasi kuulua!