Sivut

29.10.2015

Hallitushakemukset kaudelle 2016Nyt voit tutustua hallitusehdokkaisiin kaudelle 2016! Mikäli et jostain syystä lähettänyt hallitushakemustasi määräaikaan mennessä, voit vielä asettua ehdolle Syyskokouksessa 5.11. torstaina klo 17. 

1. Kuka olet ja mikä pesti kiinnostaa?
 2. Mitä annettavaa sinulla on Opexille?
 3. Miten uudistaisit Opexia?
 4. Mikä hedelmä olet?

Hallituksessa olevat toimijat: puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, tapahtumavastaava (2kpl), sopo (sosiaalispoliittinenvastaava), kopo (koulutuspoliittinenvastaava), liikuntavastaava, atk-ja tiedotusvastaava ja visu (visuaalinenvastaava). Syyskokouksessa valitaan puheenjohtaja ja hallitus, pestit jaetaan hallituksen kesken ensimmäisessä kokouksessa.Hei! Nimeni on Aleksi Leino ja olen 3. vuosikurssin opiskelija. Toimin tällähetkellä hallituksen koulutuspoliittisena vastaavana ja haen Opex ry:n hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2016. Rakkaudesta lajiin.

Käsitykseni ainejärjestötoiminnasta oli varsin erilainen tullessani opettajankoulutuslaitokselle. Edellisen ainejärjestöni lanittaessa kolmatta vuotta putkeen IT-laitoksen kellarissa, en tiennyt olisiko järjestötoiminta sittenkään minua varten. Pöllö muutti kaiken.

Nyt haluan olla kehittämässä pääkallopaikalta sitä toimintaa, joka on aktiivisella ja iloisella toiminnallaan sytyttänyt liekin Meidän ainejärjestöämme kohtaan sydämessäni.
Uskon että minulla olisi paljon annettavaa Opex ry:n puheenjohtajana.

1) Puheenjohtajan, kuten koko hallituksenkin tehtävä on toimia koko jäsenistön hyväksi. Koen tuntevani hyvin ainejärjestömme jäseniä, jota pidän tärkeänä asiana tehtävässä. Puheenjohtajan tulee tietää (tai ainakin valistuneesti pystyä ennakoimaan) miten jäsenistö ajattelee ja mihin suuntaan järjestömme toimintaa tulisi kehittää. Uskon että olisin helposti lähestyttävä ja asiat asiaankuuluvalla vakavuudella ottava puheenjohtaja.

2) Olisin mielestäni reilu ja empaattinen puheenjohtaja, joka mielellään kuuntelee hallituksen ja koko jäsenistön mielipidettä, mutta joka pystyy tarvittaessa tekemään myös tiukkojakin päätöksiä.

3) Tunnen Opexiin liittyvät sidossuhteet. Toimiessani koulutuspoliittisena vastaavana ja hallopedina olen oppinut tuntemaan laitoksemme ja tiedekuntamme henkilöstöä. Laitoksen ja ainejärjestön hyvät suhteet ovat ehdoton edellytys toimivaan ja vuorovaikutteiseen kehittämiseen.

Minulla on hyvät välit myös lähimpien ainejärjestöjemme Katkon ja Opekkaan kanssa. Yhteistyö muiden järjestöjen kanssa on ensisijaisesti apuna hallitukselle, jotta se pystyy mahdollisimman hyvin palvelemaan omaa jäsenistöään. Tärkeänä yhteistyötoiminnan muotona on hyyväksi koettujen toimintapojen jakaminen, jotta pyörää ei tarvitsisi aina keksiä uudestaan. Myös yhteisistä tapahtumista, kuten kaverisitseistä Katkon kanssa on hyviä kokemuksia.

4) Koulutuspoliittinen tuntemus. Ainejärjestömme ei ole pelkästään tapahtumien järjestämistä varten, vaan myös tärkein työkalumme edunvalvonnassa. Koen toimimiseni koulutuspoliittisena vastaavana niin Opex ry:ssä, kuin Suomen opettajaksi opiskelevien liitossa antavan minulle hyvät koulutuspoliittiset valmiudet huolehtia, että laitoksessamme annettava koulutusta tulisi kehittää kohti uuden opetussuunnitelman antamia vaatimuksia.

Opex voi hyvin. En näe suurta tarvetta muuttaa kurssia, sillä koen laivamme seilaavan edelleen kohti aurinkoa. Toimintaa voi kuitenkin aina kehittää ja siksi on ehdottoman tärkeää jatkossakin kuunnella jäsenistömme mielipidettä toiminnastamme.
Niin ja olisin viinirypäle, sillä pidän viinirypälemehusta. Mieluiten tonkassa.


1. Olen Heidi neljänneltä vuosikurssilta. Olen toiminut kuluneen kauden Opexin hallituksessa sihteerinä, mutta palo hallitustoimintaan on edelleen kova. Syyskokouksessa aion ensisijaisesti asettua ehdolle Opexin puheenjohtajaksi. Mikäli pesti puheenjohtajana ei kuitenkaan osu kohdalle, on luonnollisesti toisena vaihtoehtona varapuheenjohtaja.

2. Uskon, että jo kuluneen kauden aikana olen osoittanut sitoutumiseni Opexin ja hallituksen toimintaan. Motivaatio on kova ja opinnot sillä mallilla, että pystyn antamaan runsaasti aikaa ja huomiota Opexille ja sen kehittämiselle. Puheenjohtajuudesta minulla ei ole aiempaa kokemusta, mutta uskon innokkuuden ja oppimisen halun auttavan minut hyvin uuteen tehtävään sinulle. Kuluneen reilun kolmen vuoden aikana on tuntunut hyvältä olla opexlainen ja toivon, että kaikki voisivat tuntea samoin. Tämän eteen olen valmis tekemään töitä.

3. Kuluneella kaudella Opexin toimintaan on otettu mukaan paljon uusia juttuja. Uudeksi pestiksi otettiin sopo, otettiin käyttöön fuksipassi, kokeiltiin erilaisia toimikuntia ja lanseerattiin uusia tapahtumia. Uudistuksia on kuitenkin vaikea saada täysin valmiiksi ja parhaalla mahdollisella tavalla toimiviksi kerralla ja siksi timantit pitää hioa loppuun. Puheenjohtajana veisin tätä kehittämistyötä eteenpäin. Opex järjestönä voi hyvin ja jäsenistön osallistumisprosentti erilaisiin tapahtumiin on kiitettävä. Yksi tavoite ensi kaudelle voisi olla jäsenistön aktivoiminen mukaan TYYn toimintaan, hallinnon työryhmiin sekä SOOLin toimintaan.

4. Banaani. Energisoiva ja hassun näköinen, mutta sopivan neutraali ja tuttu.

1. Tervehdys! Mä oon pikkujouluristeilypäivänä 22 vuotta täyttävä Eea toiselta vuosikurssilta. Toimin Opexin nykyisessä hallituksessa visuaalisena vastaavana. Takana aivan huikea vuosi, jonka en millään haluaisi loppuvan. Olisi mahtavaa jatkaa toiseen hallituskauteen uusien ideoiden saattelemana. Skilssien osalta parhaiten sopisin taas visuksi, kun on kehittynyt niin paljon parannusehdotuksia ensi kaudelle, mutta toivoisin pestin virallisesti laajentuvan kokonaisvaltaiseen markkinointiin.

2. Hallitsen mm. Photoshopin, Lightroomin, Bloggerin, inDesign-taiton, iMovien ja goPro Studion käytön. Ja Paintin, woo! Varusteita visuksi löytyy Multiprintin vakioasiakastili, ammattijärkkäri, goPro, piirrustuspädi ja muuta teknologian härpäkettä. Olen myös hyvä ja innokas hääräämään ja brainstormaamaan erilaisia ideoita.

3. Ensinnäkin toivoisin "uuteen Opexiin" markkinointitiimiä, pysäyttämätöntä parivaljakkoa, yhteistyötä. Tiedotus ja visu voisi siis liittoutua tiiviisti yhteen ja laajentaa ottaen yhdessä vastuun somesta, nettisivuista, tiedotuksesta, tallennuksesta ja markkinoinnista. Nykyisessä hallituksessa on usein ollut puhetta siitä, että kuka nyt julkaisee, tekee tapahtuman nettiin, ilmoittaa muille ainejärjestöille yms.. Olisikin vähintään hyvä kohdentaa vastuu selvästi jonkun omaksuttavaksi. Uuteen talousarvioon voisi budjetoida markkinointiin enemmän, jotta saisimme enemmän näkyvyyttä. Jos vastuu myös nettisivuilla julkaisusta päätettäisiin yhdelle hallituslaiselle, voisi nettisivujen sisältöä monipuolistaa mm. jatkuvalla palautesysteemillä, kuvagallerialla ja uudella serverillä, kun vain yhden tulisi hallita julkaisut. Olen myös miettinyt Maunovastaavan lisäpestin kehittelemistä jonkun muun pestin yhteyteen. Näin Mauno voitaisiin pitää siistimpänä, freesimpänä ja huolehtia kahvimaidon riittävyydestä ja että Katkon kanssa tulisi sovittua tärkeät ajat Maunon käytölle, ettei aina tule niitä päällekkäisyyksiä. Kaikki kyllä kiinnostaa!


4. Hedelmistä olisin Pitahaya, koska tällöinkin kaikki kirjottaisi mun nimen väärin.1. Moikka! Mä olen Kaartisen Hanna 2. vuosikurssilta. Haen hallitukseen ensimmäistä kertaa, mutta sitäkin innokkaampana. Tehtävistä eniten kiinnostaa kopon, sihteerin tai rahastonhoitajan hommat.

2. Koen että hallituksen hommissa voisin etenkin hyödyntää kokemuksia ja ideoita aiemmasta opiskelijaelämästäni.

3. Opexissa vaikuttaa asiat olevan varsin hyvin tällä hetkellä. Itse haluisin kehittää näkyvämpää yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kanssa. Myös erilaisten ekskursioiden järjestäminen voisi olla hauskaa.

4. Hedelmistä granaattiomena kuvastaa mua varmaan aika hyvin. Se on vähän tuntemattomampi, mutta sisältä erinomaisen maukas ja raikas. Se on myös hiukan tavallisen näkönen, mutta sisältö voi yllättää! :D

1. Hei vaan hei! Täällä huhuilee Verna Kotkavaara, 22-vuotias kokonaisvaltainen turkulainen ja toisen vuosikurssin opexlainen. Tässä viimeisen puolen vuoden aikana on tullut ajauduttua mm. laulukiratoimikuntaan, I/O-speksin virkistystiimiin, ja järkkäämään vanhoille lukiokamuille ”luokkakokous”-sitsejä. Tekemisen nälkähän siinä sitten iski, ja haluaisin nyt antaa itsestäni ja energiastani vielä enemmän Opexin hyötykäyttöön.  Hallituksessa eniten kiinnostaa tällä hetkellä sopon, kopon, talousvastaavan tai tiedottajan pesti.

2. Hallitushommissa olen täysin neitseellinen tapaus, joten aloittelijan intoa ja tuuria löytyy! Kokoustaminen, budjetointi, kuittien kanssa leikkiminen, nettisivujen ylläpito ja raha-asioiden hoitaminen on kuitenkin tuttua kauraa, kiitos kukoistavan työurani kanslistina ja sihteerinä. Olen missannut tähän mennessä vain 2 (kahdet) Opexin bileet, mikä kuvaa hyvin asialle omistautumistani. Päässäni on myös pyörinyt jo jonkin aikaa ehdotuksia ja ideoita torstain illanviettoihin, samoin kuin myös uusiin holittomiin tapahtumiin. Kerron näistä mielelläni lisää syyskokouksessa.

3. En tiedä mitä tästä ollaan mieltä, mutta olisi kiva uudistaa Opexin logoa ja haalarimerkkiä. Myös Opexin nettisivut voisivat olla entistä monipuolisemmat, ja niitä voisi markkinoida hieman enemmän. Haluaisin hankkia Opexille myös ”ystävyyskoulun” jostain muualta Suomesta, jonka kanssa voitaisiin mahdollisesti toteuttaa viikonlopun pituinen opiskelijavaihto. Olisi kiva saada myös torstain illanvietoille omat viralliset häshtäginsä, jotta somettajat voivat muistella tapahtumia helpommin.


4. Ehdottomasti satsuma, koska napsin niitä niin paljon että voisin itsekin muuttua semmoiseksi. Tänään mennyt vasta kolme. Toiset kuvailee happamaksi ja toiset mauttomaksi, mutta silti onneksi jotkut tykkää!

1. Jou! Olen Paula Porrasmaa viidenneltä vuosikurssilta, aktiivinen opexlainen, intohimoinen sitsaaja sekä innostunut speksaaja. Opexissa olen ollut mukana järkkäilemässä sitsejä, tekemässä uutta laulukiraa ja tuli yksi joulugaalakin järkättyä. Kaikissa näissä pikku nakeissa parasta on ollut huippujen tyyppien kanssa yhdessä häärääminen, uusien juttujen oppiminen sekä käsittämättömiin tilanteisiin heittäytyminen – niitä haluan tehdä lisää! Hallituksessa minua kiinnostaisi eniten joko koulutuspoliittisen vastaavan pesti, tai sitten visuaalinen puoli. (Eea tosin asettanut riman niin korkealle, että tarvitsisin varmaan seipään sen ylittämiseen.)

2. Lainaan yhtä universumin siisteimmistä jätkistä eli Muumi Pappaa: ”Tämä vaatii kokemusta, uskallusta ja taitoa!”

3. Istuva hallitus on vienyt Opexia mielestäni hyvään suuntaan. Jäsenistö on aktivoitunut esimerkiksi toimikuntien kautta, epäkohtiin koulutuksessamme on puututtu napakasti ja rakentavasti. Myös sitsien määrän lisääntyminen lämmittää mieltä. 
Vaikka kaikki tuntuu olevan yleisesti ottaen aika hyvin, kuuluu silti Edun käytävillä paljon valittamista ja kritisointia milloin mistäkin: läsnäolopakosta, demokorvauksista, ryhmätehtävistä… Syyllistyn tähän itsekin, enkä väitä, etteikö valittaminen olisi välillä aiheellista. Mutta päästäänkö tällä mihinkään? Mielestäni ei. Liian usein opiskelijat ja laitoksen henkilökunta tuntuu olevan asioissa napit vastakkain. Jokakeväiset palautekeskustelut opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä eivät mielestäni riitä luomaan koko Edun kattavaa innostavaa ja keskustelevaa opiskeluilmapiiriä. Haluaisin siis löytää keinoja sen parantamiseen!

4. Olen anananananas. Pidän siitä. Minulla on myös paita, jossa on ananas.


1. Olen Linda Kuisma toiselta vuosikurssilta. Olen kolunnut parhaani mukaan Opexin järjestämät tapahtumat ja juhlat läpi ja olisinkin valmis nyt itse järjestämään niitä.

2. Opexille tarjoaisin työpanostani ja loistavia ideoita erilaisiin tapahtumiin. Olen luonteeltani järjestäjätyyppi, joten tapahtumien järjestäminen olisi mahtavaa puuhaa! Olisi hauskaa päästä hallitusryhmän kanssa toteuttamaan ensi vuotta ja odotankin innolla mitä ensi vuosi voisi tuoda mukanaan. Olen nytkin toiminut pienenä apurina tapahtumien järkkäämisessä.

3. Opexia lähtisin uudistamaan yhdessä uuden hallituksen kanssa. Tietenkin olisi tärkeää luoda tapahtumia, jossa kaikki viihtyisivät ja tuntisivat itsensä osaksi Opexin suurta perhettä.

4. Olen mandariini, koska pystyn pitämään lohkot kasassa ja väri on pirteän oranssi! 

1. Taneli Hautamäki,  3.vsk. Liikuntavastaavan pesti kiinnostaa

2. Kaikki tietää, että mulla on ihan liikaa energiaa. Jos sen saa valjastettua
Opexin eduksi, niin maailma on pelastettu.

3. Toivoisin Opexiin enemmän pikkupuuhasteluhommaa esim. pikku turnauksia vuosikurssien välillä, peli-iltoja yms. Tän vuoden bileet ja sitsit tulisi siirtää keskiviikkoon, jotta pääsisin itsekin niihin.

4. Tomaatti


1) Heippatirallaa! Olen Veli-Matti 2. vuosikurssilta, moi! 
Olen erittäin kiinnostunut jatkamaan hallituksessa ja aikomuksenani onkin hakea uudelle kaudelle. 
Pesteistä eniten kiinnostaisi varapuheenjohtajan duuni. Täytyyhän sitä kehittyä ihmisenä ja hallituksen jäsenenä.

2) Olen toiminut hallituksessa jo yhden kauden, joten homma on hyvin pitkälti selvillä miten hallitus pyörii. Toisinkin varmasti panoksellani hallitukseen vakautta ja säilyvyyttä. Halun ja varmistuksen siitä, että ainut suunta on eteenpäin ja ylöspäin. Kehityskäyrän kuuluu suunnata ylöspäin.

3) Mielestäni Opexin ei tarvitse radikaalista tai rajusti yrittää uudistaa itseään. Opex on mennyt hyvää vauhtia parempaan suuntaan ja loistavia parannuksia ja uudistuksia ollaankin saatu aikaan. Tärkeänä pidänkin sitä, että saadaan ylläpidettyä Opexin taso nykyisellään ja tietenkin tarpeiden mukaan kehitystä tehdään pikkuhiljaa kohti entistä parempaa.

4) Kiivi. Ohut ja karvainen kuori, mutta sisältä makee ja hyvä tyyppi. 


1. Olen Rebekka Alifrosti kolmosvuosikurssilta, musakasvatuksen ja erkkapedan sivuaineopiskelija. Kiinnostuksen hallitukseen hakemiseen herätti ensimmäiseksi tapahtumavastaavan  railakkaalta kuulostava elämä, mutta myös aina ihania maanantaimaileja ja perjantaipaketteja lukiessani olen haaveillut itse niiden lähettämisestä. Olen myös tässä vuosien varrella viettänyt aikaa muutamankin järjestön johtokunnan varajäsenenä, ja siinä sivussa katsellessa on alkanut jopa rahastonhoitajan pesti houkuttelemaan yllättävästi!

2. 4.12.2015 tulee olemaan elämässäni haikea päivä. Olen omalta osaltani kasvattanut Joulugaala 2015 nimisen lapsen ja 3. joulukuuta se vihdoin lentää pesästään, kuin Opex Pöllö kauan sitten täysi-ikäistyttyään. Kun syksy on ollut suhteellisen täynnä puuhasteltavaa, jää sydämeen tyhjä kolo sen poistuttua. Hinku olisi kova siis napata haltuuni uusi (vähintään) vuoden mittainen projekti ja alkaa vaalimaan Opexia kuin kuopusta esikoisen lähdettyä. 

Uskon että yhden lapsen (toivottavasti onnistuen) kasvatettuani olen valmis antamaan kaiken innovaatiokykyni ja aikani seuraavalle. Kolmas vuosi on viimevuoden harjoittelukevään jälkeen tuntunut kovin tyhjältä ja minulla onkin kaikki aika maailmassa huolehtia Opexista. Tällä hetkellä minulla on paljon aikaa innostusta ja kaikenmaailman ideoita ja innovaatiota toimia Opexin hallituksessa.

3. Opexin jäsenistö on tällä hetkellä suurempi ja aktiivisempi(!), kuin ikinä ennen. Opexin hallitus on kuluvan vuoden aikana ottanut mahtavia askelia parempaan suuntaan tapahtumien määrän ja mittakaavan huomioimisessa. Tämän vuoden fuksimme vaikuttavat olevan etenkin jonottamisen suhteen varsin hysteerisiä ja siksipä Opexin tulisi jatkaa samaa linjaa tapahtumakehittelyssään! 

Tänä syksynä ollaan saatu pienenpientä esimakua myös Opexin "hyvinvointitoiminnasta", jollaista itse kaipaisin. Syksyllä järjestetyt crossfit- ja boulderointikokeilut ovat olleet mahtavia, vaikkeivät jostain syystä ottanut tulta alleen ehkä ihan odotetulla tavalla. Tälle erittäin surkean silmä-käsikoordinaation omaavalle pöllönpoikaselle kuitenkin jokaviikkoiset normiliikuntavuorot kori- ja jalkapalloineen sekä sählymailoineen ovat olleet jännä ajatus. Miten minä muka voisin mennä samalle kentälle potkimaan palloa niiden hurjien ja suuren suurien poikienkin (lue; Taneli Hautamäen) kanssa. Siksipä toivoisin Opexin entisestään kehittävän uudenlaisia lajikokeiluja, johon jokainen uskaltaa osallistua.
Olen kyllä ollut viimeaikoina superylpeä Opexin kehityksestä. 

4. Ei taida olla varsinaisen määritelmän mukaan hedelmä, mutta sanompas kumminkin mustikka. Muistutamme tuon Pohjolanmarjan kanssa paljon toisiamme, koska olemme kummatkin melko pieniä ja pyöreitä sekä täynnä mahtavan hyviä juttuja! (Kuten esimerkiksi hilittömän hauskoja vitsejä ja antioksidantteja) Olisin kovasti halunnut sanoa kiivi, koska se on lempparihedelmäni, mutten ainakaan koe olevani kamalan hapan.

Ps. En saanut rajattua kuvaa järkevästi, olen siis se, jolla ei ole sinisiä viiksiä!


1. Olen Haarnion Hanna kolmannelta vuosikurssilta. Minua kiinnostaa etenkin tapahtumavastaavan jopi, joskin myös tiedotusvastaavan tai sihteerin pestit kuulostavat hauskoilta.

2. Olen ollut monessa mukana: speksin virkistystiimissä, vuosijuhlaa suunnittelemassa, laulukiratoimikunnassa ja tietysti tulevan Joulugaalan tekijäporukassa! Nyt tahtoisin käyttää intoni ja sitoutuneisuuteni hallitukseen. Olen salaa haaveillut hallitukseen pyrkimisestä fuksisyksystä lähtien, mutta vasta nyt uskaltauduin ehdolle! Toisin Opexiin positiivisuutta, hyvää asennetta ja tekemisen meininkiä :)

3. Vaikea sanoa, sillä etenkin nykyisen hallituksen kaudella on tullut paljon hyviä asioita, esimerkiksi toimikuntia ja lisäbussi Lähiöbaarikierrokselle (ei suinkaan vähäinen juttu!). Jatkossakin pitää huomioida jäsenistön kasvanut lukumäärä tapahtumia järjestäessä.

4. Jos saan valita, niin olen granaattiomena. Nam!


1. Oona-Liina Evijärvi 3. vuosikurssi. Tapahtumavastaavan sekä sopon pestit kutkuttavat tässä hieman, mutta en ole vielä osannut päättää kumpaan kallistun enemmän.

2. Tällä hetkellä olen mukana järjestämässä joulugaalaa sekä sillistä. Aikaisempaa kokemusta Opexin toiminnasta löytyy talvipäivätoimikunnasta sekä tuutorina toimimisesta. Nyt olisikin hyvä hetki kokeilla millaista on toimia Opexin hallituksessa. Valttikorttinani on loistavat organisointitaidot sekä positiivinen asenne. :D

 3. Viime vuoden hallitus otti hienon askeleen tuomalla hallituksen lähemmäs jäsenistöä, mutta haluaisin luoda jäsenistöstä yhtenäisemmän porukan, joka ei jakautuisi niin karusti vuosikurssien kesken tapahtumien avulla. Haluaisin ottaa myös jäsenistön vahvemmin mukaan ideoimaan uusia tapahtumia ja sitsiteemoja. Odotan myös kaikkien tulevien hallituslaisten pitävän korvansa auki sekä puuttuvan epäkohtiin nopeasti.

4. Viinirypäle, koska viini! :P


1. Moikka! Olen Ilona toiselta vuosikurssilta. Olen ehtinyt opiskella ammattikorkeakoulussa jo yhden tutkinnon ja nyt syksyllä aloitin viidennen vuoteni opiskelijana. Haluaisin vaikuttaa opiskelijaelämään näiden vuosien jälkeen nyt jo muuallakin kuin bileissä ja siksi asetun ehdolle Opexin hallitukseen. Itse kiinnostavia pestejä on useita, joista ensisijaiset ovat sihteeri, liikuntavastaava sekä rahastonhoitaja.

2. Minulla on paljon kokemusta opiskelijan arjesta ja sen huippukohdista sekä ongelmista, ja uskonkin kokemuksistani olevan hyötyä Opexille. Olen mielestäni hyvä organisoimaan asioita ja tykkään pitää langat omissa käsissäni. Koska minulla on lastentarhanopettajan pätevyys, pidän huolta siitä että erilaiset leikit, lorut ja hauskat lastenlaulut eivät ole koskaan liian kaukana opexin arjesta. Mainitseminen arvoista ovat myös kultaiset vinkkini, joiden avulla olen saanut AATUssa jo Poijun (5 x kapteeni) meriitin, joita jaan mielelläni toukokuun taas koittaessa.

3. Opex teki edellisellä hallituskaudella paljon hyviä uudistuksia ja toivoisin, että sama linja jatkuu. Liikuntavuorojen ja muun alkoholittoman toiminnan tuominen lähemmäs jokaista opexlaista olisi yksi hyvä tavoite. Lisäksi haluaisin jatkaa ja luoda uusia yhteisiä perinteitä, joista hyvänä esimerkkinä toimivat beer bong –kisat, sekä uudet sitsit.Tärkeimpänä uudistuksena haluaisin kuitenkin helpottaa oppilaiden palautteen ja uudistusehdotuksien antoa opettajille.

4. Mango, koska se on sopivan makea ja sopii mihin tahansa sörssäykseen.


1. Moi kaikille! Mut tuntee nimeltä Tane ja oon innoissani hakemassa liikuntavastaavan paikkaa hallituksen kokoonpanosta :) 

2. Persoonaltaan avoin, hölösuu (kun saa kahvia), anti-passivoiva, liikunnallinen erikoistapaus ja ennen kaikkea ratkiriemukas ”ei-kantasuomalainen” haluaisi antaa oman panoksensa Opexin toimintaan liikunnallisesta näkökulmasta. Mulle liikkuminen on yksi tärkeimmistä dopamiinin lähteistä niin kuin musiikki on joillekin muille, eli ilman niitä emme elää voi! Tavoitteeni on kannustaa ja motivoida sekä nykyisiä että tulevia Opexin jäseniä löytämään jonkin liikunnallisen aktiviteetin hirveän pänttäämisen (ja pämppäämisen) tueksi. Haluan myös korostaa omalla esimerkilläni sitä, että jokainen voi juhlia ja pitää hauskaa mitä ihmeellisimmissä Opexin järkkäämissä tapahtumissa vaikka harrastaisikin aktiivisesti urheilua. 

3. Periaatteessa, jos pääsisin hallitukseen, Opexiin kohdistuva uudistus on jo ikään kuin tapahtunut oman läsnäoloni vaikutuksessa perin ”arjalaissävytteisessä" järjestötoiminnassa :) Tähän täytyy nimenomaan lisätä, että oon ottanu suomalaisuuden jo itseisarvoksi ja pyrin siis tämän ohella tuomaan pientä lisäväriä Opexin toimintaan. 

4. Hedelmistä olisin ilman muuta eksoottisen taustani takia Durian, jotkut eivät voi sietää ja toiset tykkää siitä yli kaiken eli joko tai, ei välimuotoja :D Pisteet sille joka tietää mikä toi on ilman Wikipediaa.


Mitä siellä syyskokouksessa sit tehdään?

- Voit tehdä jäsenaloitteita (mitä haluan Opexin tekevän, esim. tapahtumia jne.)
- Esittää kantasi Opexin toiminnasta
- Asettua ehdolle puheenjohtajaksi ja/tai hallitukseen
- Äänestää uusi puheenjohtaja ja hallitus
- Nähdä Opexin talousarvio vuodelle 2016
- Nähdä tuttuja
- Tutustua vielä itsellesi vieraisiin opexlaisiin
 - Vaikuttaa

Tärkeintä on osallistua kokoukseen! Osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään, mutta pääset mukaan valitsemaan uutta hallitusta ja muuta kivaa.  Tarjolla pientä kahvia ja pullaa + pientä suolaista. Omiakin eväitä sopii tuoda! Jatkot perinteikkäästi Proffan kellarissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Anna sanasi kuulua!