Sivut

28.10.2015

VAIN HALLITUSELÄMÄÄ, OSA 7

VAIN HALLITUSELÄMÄÄ, OSA 7: Tiedottajan päivä

Olin pyörinyt reilut pari kuukautta Assistentinkadun hoodeilla Educarium nimisessä rakennuksessa, kunnes tajusin istuvani Opexin syyskokouksessa. Vaikka oli kulunut vain muutama kuukausi ihanien Opex ihmisten ja opiskelun parissa, mulle oli jo kehittynyt sellanen olo, että hitto tää on mahtava paikka ja täynnä huippu tyyppejä. Olo yliopistolla ja tässä meidän yhteisössä tuntui todella kotoisalta ja se onkin yksi OKLn parhaista puolista. Opiskelukuviot ei ollu ihan vielä hallussa marraskuussa enkä ollut täysin päässyt sisälle laitoksen politiikkaan. Silti jostain syystä nostin viime sekunnilla käteni ujosti ylös kun syyskokouksessa kysyttiin ehdokkaita hallitukseen. Voinkin nyt rehellisesti myöntää etten ole sekuntiakaan katunut käpäläni ylös nostamista.

Hallituksessa olen tämän kuluneen kauden toiminut atk- ja tiedotusvastaavana. Se on ollut loistava pesti, suosittelen! Todella itsenäistä työskentelyä se on ollut, mutta kolikon toisena puolena on hommani joustavuus, joka on ehdoton plussa. Eniten pestini näkyy jäsenistölle maanantaisin sekä perjantaisin. Maanantaina lähetän jäsenistölle maanantaimailin ja perjantaisin perjantaipaketin. Niitä pakertaessani naureskelen yksin omille hauskoilletyhmille jutuilleni, joita maileihini kirjoittelen. Muita titteliini kuuluvia vastuualueita on Opexin kaikkien sähköpostilistojen hallinnointi. Isoin työni tällä kaudella olikin Opexin jäsenlistan sekä sijaisuus-sähköpostilistan päivittäminen reaaliaikaan. Siinä sai näpyttää enteriä ja melkoisesti, mutta se on palkinnut ja listojen ajantasaisuus on helpottanut hallituksen työskentelyä. Lisäksi tehtävääni kuuluu Opexin nettisivujen päivittely. Vinkiksi voinkin kertoa, että jos tähän pestiin mielii kannattaa omistaa jonkinlainen atk-vempain internet yhteydellä. Myös yksi atk- ja tiedotusvastaavan pestin suuria plussia on se, että sitä tulee oltua ja täytyykin olla täysin perillä kaikesta mitä Opexissa tapahtuu.

Hallituksemme on ollut todella tiivis ja olemmekin tehneet kaikkia juttuja yhdessä työskennellen koko hallituksen kanssa. Hallitukseen hakemista ja vastuun määrää ei kannata siis pelätä sillä hallituslaiset tukevat toisiaan ja työskentelevät hymyisää suin yhdessä. Yksin ei tarvitse stressata ja ahertaa.

Tuntuu kovin ikävältä ajatella ja kirjoittaa se tähän auki, mutta niin se vain on että hyvin pian on yksi elämäni huikeimmista vuosista takana. Yksi kaikkein suurimmista jutuista, joka on tehnyt vuodesta niin erityisen ja parhaan on aivan timanttinen Opexin hallitus 2015. Kiitos kuuluu rakkaille ystävilleni ja hallituskumppaneilleni! Haluan myös kiittää teitä jäseniä, sillä ilman teidän olemassa oloa ja Opexissa mukana toimimista emme olisi mitään näin mahtavaa!

Kiittäen
Vellu
PS. Opex on parasta!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Anna sanasi kuulua!