Sivut

27.10.2015

VAIN HALLITUSELÄMÄÄ, OSA 6

VAIN HALLITUSELÄMÄÄ, OSA 6: Visuaalisen vastaavan päivä

On lopulta tullut aika, kun allekirjoittanut on päässyt kokemaan upean vuoden Opexin riveissä. Eka kerta sen todellakin sanoo, koska hain Opexin hallitukseen heti fuksivuonna, mikä jännitti todella paljon. Aivan älytöntä, kuinka nopeasti tää vuosi onkaan hurahtanut!  En ollut kokenut vielä kokonaista vuotta Opexin jäsenenä, enkä oikein tiennyt tarkalleen, mitä tapahtumia tulemme järkkäämään ja mitä odottaa. On ollut kunnia kuulua timanttiseen joukkoon, jossa toisia autetaan häikäilemättä ja osataan nauraa epäonnistumisille. Visun hommat ovat hiukan "yksinäistä" hommaa, koska julisteet, kalenterit ja merkit teen kotona rakkaan tietokoneeni ääressä. Kuitenkin yksinäiseltä ei tunnu, koska hallitusporukkamme on tiivistynyt yhdeksi perheeksi. On ollut jaettuja hammasharjoja, väittelyä vessapaperin oikeasta suunnasta telineessä, toisen haalareiden salaa sovittamista, jaettuja iltasatuja ja vaikka mitä muuta epämääräistä ja sopimatonta. Kiitos teille ihanasta vuodesta! 

Moni varmasti luulee, että hallituksen kokous tarjoaa vain nihkeää ja tuskaista nysväämistä Edulla, ahdistavaa ja pakonomaista tarvetta keskustella tutuille ja tuntemattomille, sekä tarvetta vetää uskomaton kofeiinipärinä, koska kuka nyt sosiaalisia tilanteita ja stressiä ilman kahvia kestäisi. Mutta pöllöt rakkaat, kerron teille kaikille, että edellä mainittu on täyttä potaskaa! Kokoukset ovat olleet kaikkea muuta kuin tavanomaista jumitusta. Ollaan naurettu, ärsyynnytty, iloittu, innostuttu ja brainstormattu yhdessä. Ja Kuosi on itkenyt. Perjantaina lähdetään Anskun kanssa edustamaan Opexia P-klubin vujuille, ja kiinnitän ainejärjestömme kuntanauhan mekkooni suurella ylpeydellä ja kunnialla. 

Viime vuoden aikana tietokoneestani on hävinnyt kaikki tiedostot kahdesti, maksullinen iMovie kadonnut sovelluksista ja Photoshop sekä Lightroom lopettaneet toimintansa kesken lukuisia kertoja. Kuitenkin mistään en nauti enempää kuin Pöllön muokkaamisesta erilaisiin asuihin, merkkeihin ja julisteisiin. Olen muutaman kerran kuullut Macciksen jonossa joidenkin opiskelijoiden kommentoivan positiivisesti ilmoitustaululla olevia julisteita, ja saan niistä kommenteista aivan huikean fiiliksen! Kaikki ne tunnit koneen ääressä nyhjöttäen maksavat kyllä itsensä takaisin, kun ravaan Multiprintissä tulostamassa uusia julisteita ja saan lätkästä ne Edun seinään. Mun tehtäviin on myös kuulunut fuksipassi, fuksikirje, nettisivut ja yleinen hääräys. Sain myös kunnian olla osallisena Talvipäivien ja Laulukiran visuaalisissa hommissa. Sanoisinkin, että HTML-koodit ja Photoshop ovat viihdyttäneet minua oikein hyvin! 

Kiitos ja kumarrus!

- Eea
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Anna sanasi kuulua!