Sivut

26.10.2015

VAIN HALLITUSELÄMÄÄ, OSA 5

VAIN HALLITUSELÄMÄÄ, OSA 5: Sosiaalipoliittisen vastaavan päivä

Opex-rakkaus iski omalla kohdalla heti ensi kosketuksella Alkuseikkailussa. Missään ei vaan voi olla näin hauskaa ja näin paljon hyviä tyyppejä!

Nyt vähän yli kolmen vuoden opintojen jälkeen Opex kuuluu edelleen tiiviisti elämääni ja rakkaussuhteemme on vain syventynyt entisestään. Kahden vuoden hallituskokemuksella ja lähes jokaiseen muuhun kissanristiäisten suunnitteluun osallistuneena haluan hehkuttaa Opexin ilosanomaa kaikille ja suositella ainejärjestötoimintaa jokaiselle sitä pohtivalle. Olen aina kokenut Opexin elävän jäsenistöä varten ja kokenut voivani vaikuttaa sen toimintaan, mistä esimerkkinä mainittakoon, että hoitamaani pestiä ei ollut olemassa vielä silloin kun hain hallitukseen.

Viimeisen vuoden aikana olen saanut toimia Opexin leivissä hyvinvointi- ja kulttuuritapahtumien parissa. Sosiaalipoliittisen vastaavan vuosi on pitänyt sisällään muun muassa jatkuvaa sähköpostiliikennettä, tilojen varausta, tapahtumien ideointia ja järjestämistä, fuksipassin suunnittelua, mainostamista ja tuutor-asioiden parissa hääräämistä. Olen saanut tehdä yhteistyötä myös muiden ainejärjestöjen ja laitoksen henkilökunnan kanssa. Ehdoton etu onkin, että voit päättää vuoden sisällöstä pitkälti itse!

Ehdottomasti parasta antia hommassa on kuitenkin ollut yhdessä tekeminen timanttisten tyyppien kanssa. Hallituksen huikeasta ryhmähengestä kertoo esimerkiksi se, että yhteisessä whatsappissa on jo tähän mennessä yli 1100 mediatiedostoa – siis jopa enemmän kuin Koivusella kuvia instassa. Ikävä tulee levottomia kokouksia, toimiston sohvaa, sihteerin pullitusvuoroja, Anteroisen sähköposteja, mauttomia memejä ja yhteistä brainstormausta.

Kuten olen useaan otteeseen todennut, muilla ainejärjestöillä ei vaan voi olla yhtä hauskaa kuin meillä.

- Lotta

 

Kuvat suurenevat klikkaamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Anna sanasi kuulua!