Sivut

26.11.2013

Movember - month formerly known as november

Se lähti viime vuonna baarikeskustelusta. Nyt se järjestetään jo toista kertaa. Jälleen loka-marraskuun taitteessa lähti kutsu kaikille OKL:n jätkille lähteä mukaan projektiin. Tänä vuonna 16 meidän opiskelijalla on rekisteröity sivu virallisella movember.com-sivustolla. Pojat kasvattaa viiksiä marraskuun ajan tarkoituksena kerätä rahaa movember-säätiölle, jonka kautta rahat kulkevat lyhentämättömänä eturauhas- ja kivessyövän tutkimiseen ja hoitoon. Kyse on viitseliäisyydestä!

Perimmäisenä jalona ajatuksena varmaan kaikilla on se, että yhdessä pystyttäisiin saamaan aikaan muutos. Toisaalta on tärkeätä kokea yhteisöllisyyden tunnetta ja pitää hauskaa viiksien nimessä. Ei oteta niin vakavasti, vaikka vakavasta asiasta on tottakai kyse! Konkreettisten asioiden aikaan saaminen, kuten rahan kerääminen on tärkeätä, mutta jo pelkkien viiksien kasvattaminen tekee sinusta kävelevän mainostaulun. Hyväntekeminen ja symppaaminen on tällä tavalla ehdottoman helppoa ja hauskaa. Vaikka tyttöystävä saattaakin sivussa vähän kärsiä kutittelevista viiksikarvoista.

Aivan kuin viime vuonna, tänäkin vuonna haluamme tehdä asian isosti. Mukaamme olemme saaneet tänäkin vuonna sponsoreita, jotka mo-henkeen ovat mukana yhteisössään aikaansaamassa muutosta.
Joose
Opexin movember-joukkueen el capitano
http://fi.movember.com/team/1128613Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Anna sanasi kuulua!