Sivut

12.11.2013

Opet laittoivat jälki-istuntoon 7.11.Turun luokanopettajille valittiin uusi hallitus kaudelle 2014. Onnea ja menestystä heille kaikille! Syyskokoukseen ilmestyi paikalle paljon aktiivisia ainejärjestön jäseniä. Nuorimpien opeopiskelijoiden osallistuminen kokoukseen toi uskoa ainejärjestön loistavasta tulevaisuudesta. Jo toista vuotta peräkkäin hallitus on vuosikurssirakenteeltaan siitä nuorimmasta päästä. Montaa jää varmasti mietityttämään ikiaktiivi Aleksi Ahon jääminen taka-alalle hallitustoiminnasta. 

Hommahan jatkui perinteisesti Marilynin puolella. Baarikansalla oli mahdollisuus osallistua kilpailuun, jossa sai kertoa parhaimmasta (vai kuitenkin ikävimmästä?) jälki-istunto muistostaan, oikeasti tapahtuneesta tai fiktiivisestä. Papereita arvostellessa ei voinut olla erottamatta todellisia ja keksittyjä muistoja, oli niistä monet sen verran mauttomia (hyi ihmiset...)! Raadin valitsemat parhaat kolme pääsivät lopulta itse kertomaan kokemuksensa opettajien tyranniasta koko juhlakansalle ja heidät palkittiin juhlallisesti drinkkilipuilla. Juhlallisuuksista ja juonnosta vastasi kukas muukaan kuin hallituksen Janne Porkka, äänitorvi Samuli Heino. 

Juhlakansaa valui paikalle tasaisesti illan aikana. Paikalle oli tulleet myös kastajaisiaan näin marraskuussa viettäneet Anglican opiskelijat. Tanssilattia oli siis täynnä jo paljon ennen keskiyötä! Juhlia käytiin myös karaokepuolella missä kuultiin ikivihreä mm. opexin omalta Babitzinilta, Juusolta. Ei ihme, että se puoli baarista on aina tungokseen asti täynnä ihmisiä.

Mahtava ilta jälleen opex. Monia jää varmaan harmittamaan haalarimerkin puute - oli se niin hieno, kiitos Aleksi "paint on parempi ku Photoshop" Aho (Pelkonen 2013)! Seuraavaksi juhlitaankin sitten jo torstaina Itämerellä. "... tahtoisin ginitonicin, ginitonicin. Tai sitten minttu-fernetin, minttu-fernetin..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Anna sanasi kuulua!