Sivut

25.9.2013

Tapahtumakronikka osa 2, Kastajaiset

Turun yliopiston luokanopettajakoulutuksen kastajaisia vietettiin 18.9. varsin pilvisessä säässä, mutta se ei meininkiä hidastanut.
Kastajaisten teemahan oli tänä vuonna historia (2. vuosikurssi) vastaan tulevaisuus (1. vuosikurssi). Ykköset olivat pukeutuneet mitä kekseliäimmillä tavoilla, nähtiin niin lapsia odottavia vanhempia kuin myös hohtavia robotteja. Myös toinen vuosikurssi oli pukeutunut näyttävästi, oli geishoja, luolaihmisiä, merirosvoja, ritareita ja muita historiallisia hahmoja. Voi vain todeta, että kaikki olivat ottaneet pukeutumisen sydämenasiakseen.
Illan aikana rastikierroksella nähtiin pääosin pelkkiä täyden kympin suorituksia, ja rastinpitäjien kerrotaan saaneen myös mittavia lahjuksia, joten voittajaa ei ollut helppo valita. Kaikkien ryhmien kananmunatkin pääsivät keitettynä Tuomiokirkolle asti, joten voittajaluokan valinnasta kehkeytyi oikea jännitysnäytelmä. Lopulta 1A-ryhmä voitti hiuksenhienosti muut ryhmät ja heidät kruunattiin kastajaisten voittajiksi esihistoriallisella tavalla.
Kastajaisten jatkot olivat yökerho Vegasissa, ja tunnelma siellä oli niin sanotusti katossa.
Näiden bileiden jälkeen voidaan vain odottaa, miten ykköset vastaavat kakkosille kostajaisissa, jotka järjestetään 2.10. Huh huh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Anna sanasi kuulua!