Sivut

6.10.2013

Kangaskassikisa jatkuu yhä!

Vähäisehkön osaanottajamäärän johdosta Opexin hallitus on päättänyt jatkaa legendaarista kangaskassikisaa lokakuun loppuun asti! Jos unohdit osallistua kisaan, nyt on tilaisuutesi!

Tee siis yksivärinen (taustan beige + yksi painoväri) kuva 42cm x 38cm kangaskassin kylkeen ja lähetä se pdf-muodossa osoitteeseen opex[at]utu.fi 31.10. mennessä. Kirjoita otsikoksi "Opexin kangaskassikilpailu".

Sinä saat kuvan tekemiseen vapaat kädet. Pöllö voi esiintyä kassin kyljessä tai olla esiintymättä ja kuva voi olla impressionistinen tai realistinen. Tai jotain ihan muuta.

Olemme myös päättäneet raottaa parhaan kassin tekijälle palkinnoksi annettavan yllätyskassin suuta: uunituoreen itsesuunnitteleman Opexin virallisen kangaskassin lisäksi paras suunnittelija saa palkinnoksi myös pääsylipun ensi keväällä Joensuussa järjestettäville SOOLin talvipäiville! Palkinto edellyttää SOOLin jäsenyyttä, joten jos kyseinen taiteilija ei liittoon kuulu, voidaan vaihtoehtoisesta palkinnosta neuvotella. Palkinto sisältää ainoastaan sisäänpääsyn talvipäiville, ei matkaa. Palkinnon arvo on noin 35e.

Nyt siis jokainen suunnittelemaan! Tuleeko Opexin kangaskassin kyljessä komeilemaan Sinun tekemä kuva?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Anna sanasi kuulua!