Sivut

20.10.2015

VAIN HALLITUSELÄMÄÄ, OSA 1


VAIN HALLITUSELÄMÄÄ, OSA 1: Puheenjohtajiston päivä

Ruttula ja Ansku tässä terve. Meillä on kunnia ollut vuoden verran ”johtaa” tätä timanttista hallitusporukkaa ja olla mukana pyörittämässä Opexin toimintaa. Vuosi on ollut mahtava ja saamme olla äärettömän ylpeitä viime kuukausista. Opexissa on tapahtunut paljon. Paljon uutta. Paljon erilaista, mutta myös paljon tuttua ja turvallista.

Tasan 12 kuukautta sitten luvattiin syyskokouksessa erilaisia asioita. Tunti kokouksen jälkeen oltiin Proffan kellarissa silmät pyöreinä, että mitä tulikaan oikeen luvattua. Luvattiin pystyttää erilaisia toimikuntia, luvattiin uudistaa, luvattiin vaalia perinteitä, luvattiin aktivoida jäsenistöä, luvattiin tuoda hallitus lähemmäksi jäsenistöä. Nyt 12 kuukautta myöhemmin voi aika tyytyväisenä onneksi nyökätä, että kaikki lupaukset tuli täytettyä.

365 päivään on mahtunut vaikka mitä. Maratoonikokouksia, hallituksen yhteisiä illanviettoja, hulvattomia memejä, sekavia viestikeskusteluja, kiesin & kuosin bilepanikointia, lompakon kiristelyä sekä lompakon venyttelyä, onnistuneita toimikuntia, epäonnistuneita toimikuntia, varasijabusseja, fuksipasseja, talvipäiviä, tyhjiä liikuntavuoroja, täysiä liikuntavuoroja, henkilökunnan puheluita ja paljon Maunon likaisia kuppeja.

Meillä molemmilla on nyt takana kaksi mahtavaa hallituskautta. Olemme nähneet Opexin toimintaa sihteerin lasien takaa, tapahtumavastaavan saappaista sekä nyt toimimalla puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana. Emme voi muuta kuin kannustaa kaikkia kiinnostuneita hakemaan hallitukseen mukaan. Hallitustoiminta ottaa paljon, mutta antaa myös erittäin paljon. Esimerkiksi me saimme ylimääräisen perheen ja se on paljon. <3

Charlotta & Anna-Sofia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Anna sanasi kuulua!