Sivut

9.11.2013

Enemmän kuin OK live

Keskiviikkona 23.10 opeopiskelijoiden ja muutaman muunkin tanssijalat sai solmuun erilaiset kokoonpanot perinteisessä OKLivessä, joka tällä kertaa rokattiin Klubilla. 

Heti ovien auettua klo 20 ryntäsi paikalle ensimmäiset innokkaat haalarimerkkien toivossa. Klubille oli myös piilotettu erinäisiä haalarimerkkejä, joita onnekkaat löysivät omakseen. 

OKLiven korkkasi tunnelmoiva Waiting for a train, joka oli ensimmäistä kertaa mukana näissä kekkereissä. Bändi koostui OKL:n opiskelijoista ja henkilökunnasta ja oli jo siksi hyvä syy saapua paikalle. Waiting for a trainin repertuaariin kuului mm. Leevi and the Leavingsia. Seuraavaksi lavan otti haltuun yllätysesiintyjä Kristiina ja Vesipäät, joka sekin nähtiin ensimmäistä kertaa OKLivessä. Viimeistään kolmannen keikan kohdalla yleisö villiintyi aivan täysin Megamau 2.0:n toimesta. Eturiviin oli tunkua ja meno aivan katossa! Yleisö hyppi ja pomppi musiikin tahdissa hiestä märkinä. Megamaun konkarit jättivät hyvän mielen vielä pitkäksi aikaa keikan jälkeenkin. Viimeisenä esiintymään pääsi OKLivessä ennenkin viihdyttänyt Jackalope, joka ihastutti meitä taas kerran! Keikkojen jälkeen alkoi yleisöäkin laulattamaan ja osa valkohaalareista jatkoi matkaansa Lynin karaokeen. 

Bändiläisten joukossa oli muun muassa opetusharjoittelussa olevia, jotka kuitenkin halusivat esiintyä meille. Aivan huippua! Nyt on kaikilla taas vuosi aikaa kasata oma bändi ja liittyä OKL:n tähtikaartiin! Kiitos bändit ja yleisö, ilta oli paljon enemmän kuin OK - kerrassaan mahtava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Anna sanasi kuulua!