Sivut

17.9.2013

Opexin Tapahtumakronikka, osa 1

Huuu, nyt tuli tällänen uusi juttu! Opexin Tapahtumakronikassa kerrataan tulevaisuudessa lyhyesti Opexin tapahtumia. Jos et siis päässyt paikalle, tai olet tulevaisuuden opexlainen, pääset edes vähän kärryille siitä mitä on tapahtunut. Ensimmäisessä osassa kerrataan syksyn ensimmäisten sitsien tapahtumia.

Opexin Pikkumustat sitsit järjestettiin torstaina 12.9 Myssyssä ja silinterissä. Paikalla oli mukavasti uusia opiskelijoita ja sitsimestarit olivat, noh, parhaita koskaan. Miehet olivat pukeutuneet asiallisesti ja leidit loistivat kuin tähdet taivaalla.

Sitsiperinteiden mukaanhan sitseiltä ei ole sopivaa myöhästyä, mutta valitettavasti näitäkin tapauksia oli peräti kaksi kappaletta. Myöhästelijät saivat kokea karun kohtalonsa. He eivät kuitenkaan olleet ainoat syntiset, mutta tarina ei kerro heistä enempää. Olisitpa ollut paikalla.

Ilta eteni mainiosti. Laulu raikasi, riittävästi jäähtynyt ruoka maistui ja juomaa riitti kaikille. Oli ilo huomata, miten hienosti uudet ykköset olivat mukana, varsinkin, kun heidän piti ryhmittäin keksiä uusia juomalauluja. Bravo! Matti, jos luet tämän, niin lähetähän vielä mainio laulunne.

Kiitos kaikille paikalla olleille, sitsailemisiiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Anna sanasi kuulua!