Sivut

14.6.2015

Uusi ilme ja kesän uutisia!

On se jo aikakin tehdä tälle yliopiston tärkeimmälle ja villeimmälle ainejärjestölle upouusi ilme tänne internetin ihmeelliseen maailmaan! Tervetuloa Opexin uusille nettisivuille!

VAKAVA-aineisto julkaistiin ja monet suomalaiset saivat kunnian siirtyä tehokkaalle lukulomalle, joka vei salaiset rahakätköt vessanpöntön sisältä ja tyhjensi ylppärijuhlia koristaneet rahakuoret. Pari lähikuukautta ahkerimmat viettivät VAKAVA-artikkeleita päntäten, kirja nenässä, ystävällisten filosofien kanssa juoden sumppeja valmennuskurssilla. Tulokset ovat tulossa, ja kohta meillä onkin jo uudet fuksit. Jee! Loppukesä meneekin sitten rennosti Alkuseikkailua odotellessa.

Useilla tulevilla Opexilaisilla onkin kesän mittaan muutto Turkuun edessä. Sandaalit kaappiin, hammasharja tahnoineen allaskaappiin, bodaushuijausherbalifet esille ja olette kuin kotonanne! Opex tekee kaikkensa auttaakseen teitä sopeutumaan ja tutustumaan Turkuun sekä uuteen viisauden kulminaatioonne: Educariumiin.

Lähiviikkoina rakkaan laitoksemme nettisivuille tulee luettavaksi hallituksen koostama Fuksivihko 2015, mutta kyseinen opus on jo NYT luettavissa tämän kirjoituksen yhteydessä, jipii! Tämä tiivis paketti sisältää infoa sekä tuleville fukseillemme, että jo nykyiselle pöllöperheellemme.

Kuten moni teistä höyhenpeitteisistä kavereista tietääkin, että allekirjoittanut siipiveikko ainakin haluaa fuksien viihtyvän paremmin pileissämme kuin kotonaan, niin tarjolla tulee olemaan semmoista opiskelijabiletarjontaa, että viimeiset valkohaalarit lähtevät mestoilta vasta joulukuun puolella (Tutustumisbileet 27.8.)! Kollektiivinen hauskanpito tulee siis virtaamaan linjoilla väkevästi ja hiljaista hetkeä ei tulla ensi lukuvuonna viettämään sekuntiakaan, paitsi jos Iida Kiesi koskee sormellakaan musiikkeihin. Tai edes miettii koskevansa.

JOTEN! Nyt kalentereihin semmoiset häshtägit ja muistutukset, että et varmasti tule missaaman ensi vuoden karkeloita! Jos samoille päiville osuu töitä, mummon 80v synttäreitä tai muuta jöötiä niin voitte tuoda almanakkanne minulle, Pöllölle, ja henkilökohtaisesti hoidan asian pois päiväjärjestyksestä. Soitan tarvittaessa työnantajallesi ja kerron tulevista tapahtumista legendaa, jonka jälkeen työnantajasikin haluaa tulla luoksemme juhlimaan. Opiskelut eivät ole todellakaan mikään este, koska minä, jos kuka tiedän, ettei siellä koulunpenkillä niitä suhteita luoda tähän maailmaan, vaan rehdeissä rälläjäisissä, jossa liha on heikkoa, ajatukset ja tilanteet salamannopeita, arvioinitikyky hataraa vielä aamullakin ja moraalinen krapula vahvistaa vain tunnesidettä näihin ihmisiin, joita juhlissani tulee olemaan. Korista kehosi rikkauksilla ja juhlavaatteilla, käytä kesälomasi merkkien ompeluun tulevia häppeninkejä varten, tai sitten vaatekriisin iskiessä tukeudu teeman mukaiseen varustukseen ja sonnustaudu vaikka Pöllöksi.

 Nähdään syksyllä Educariumilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä olet? Anna sanasi kuulua!